‘Billy Summers’ published in Bulgaria as ‘Били Съмърс’

Today ‘Billy Summers’ is available in a Bulgarian translation. The book is called ‘Били Съмърс’ and is translated by Katya Perchinkova. Full details of the edition can be found here

Новият роман на Стивън Кинг „Били Съмърс“ определено е книгата, с която мнозина ще запомнят лятото на 2021-а. Нещо повече, „Гардиън” например я нарича „най-доброто, излязло изпод перото на Стивън Кинг напоследък”.

Били Съмърс седи сам в стая с пушка в ръце. Той е наемен убиец. Но приема поръчки само ако мишената е наистина лош човек. Сега Били иска да се оттегли. Преди това обаче му предлагат един последен удар. Били е сред най-добрите снайперисти в света, отличен с медали за храброст ветеран от войната в Ирак, който може да изчезне като Худини след удар. Тъй че какво би могло да се обърка?

Всъщност всичко.

Този великолепен роман, който включва история за войната и обяснение в любов към малките градчета на Америка и техните обитатели, представя двама от най-интересните и вълнуващи герои, създавани някога от Кинг. Двама души, които се заемат да отмъстят на един необикновено покварен мъж за престъпленията му. В „Били Съмърс“ се разказва за любов, късмет, съдба и една последна, незабравима възможност за изкупление.

Ще прочетете тази книга на един дъх и никога няма да забравите Били.

Силните черти на новия роман според първите му читатели са невероятните характери, които изгражда писателят. Наред с това той разпръсква по страниците дребни детайли, които казват много. Така вниманието е приковано във всеки момент от четенето.

Previous post ‘Later’ available in France as ‘Après’
Next post Original ‘A Face in the Crowd’ for the first time available in hardcover!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu